Ποδόσφαιρο

Κακός μπελάς

Κακός μπελάς

Ο Ατρόμητος μας βγάζει το λάδι εδώ και μήνες και την Κυριακή θέλει να εκμεταλλευτεί την απουσία του Σίλντενφελντ.

Ο κόσμος «ζεστάθηκε» με την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, την ωραία μπάλα στο κύπελλο (με τον Αναστασίου να κάνει σαρωτικές αλλαγές στο βασικό σχήμα και παρόλα αυτά την ομάδα ν’ αποδίδει ποδόσφαιρο αξιώσεων), οπότε θα δούμε… μπόλικο κόσμο στο «Α.Νικολαϊδης» ενόψει Ατρομήτου, την μοναδική ομάδα που πέρσι δεν κατάφερε να νικήσει ο «Ολλανδός» μετρώντας μία ήττα και τρεις ισοπαλίες.

Η μοναδική επιτυχία του «τριφυλλιού» απέναντι στους Περιστεριώτες καταγράφηκε το καλοκαίρι, όταν ο κυπελλούχος «γύρισε» το 0-1, νικώντας 2-1 έχοντας και χαμένο πέναλτι με τον Μπεργκ.

Βέβαια η επιτυχία γοήτρου σημειώθηκε όταν ο Γιώργος Παράσχος είχε αλλάξει όλους τους βασικούς του, στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, προηγήθηκε κι έχασε ευκαιρίες.

Σε σχέση μ’ εκείνη την ομάδα δεν υπάρχει στο ρόστερ ο αριστερός μπακ Γιαννούλης, ο Σα Πίντο πήρε τη θέση του Παράσχου, η άμυνά τους έχει μπόλικους μπαρουτοκαπνισμένους ενώ στην επίθεση Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Ούμπιδες φτιάχνουν μια δυνατή τετράδα που θέλει να εκμεταλλευτεί την απουσία του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Δημήτρης Στρατής

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ