Παρασκήνια

Σέρβοι ζωγράφισαν τη Λεωφόρο (Pics)

Σέρβοι ζωγράφισαν τη Λεωφόρο (Pics)

Παρά τις ενημερώσεις που έχουν υπάρξει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, από χθες το βράδυ, πολυάριθμοι οπαδοί των Σέρβων, βρίσκονται στη χώρα μας, με το κλίμα δύο ημέρες πριν το ματς με το «τριφύλλι», να φουντώνει επικίνδυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, οι Σέρβοι οπαδοί έχουν καταφθάσει στη χώρα μας με πτήσεις τσάρτερ, αλλά και οδικώς, φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, κάτι που κάνει την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» την Παρασκευή (13/02) για την Ευρωλίγκα, αρκετά επικίνδυνη.

Μάλιστα τα ξημερώματα της Τετάρτης, κάποιοι απ’ αυτούς κατάφεραν και πήγαν στη Λεωφόρο, όπου και ζωγράφισαν τους τοίχους του ιστορικού γηπέδου, πάνω στα γκράφιτι που έχουν φτιάξει οι φίλοι των πρασίνων.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία, ήταν αρνητική στο αίτημα της ομάδας της Σερβίας προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για ανταλλαγή εισιτηρίων, με αποτέλεσμα η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα να βγάλει ανακοίνωση παροτρύνοντάς τους να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα, για το φόβο επεισοδίων, με τους οπαδούς του τριφυλλιού.

01
02
FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ