Τα θαυμαστά μωρά του «Καλαφάτης» μπουσουλάνε και… πάνε ποδοσφαιρικό πανεπιστήμιο. Φοιτούν στη δική μας Ακαδημία! Μια μεγάλη παραγωγή ταλέντων που πρέπει να έχουν εκτός από ποδοσφαιρικές ικανότητες, ήθος, ψυχή και να ξέρουν τι σημαίνει να φοράς το τριφύλλι στο στήθος. Αν οι μικροί αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί κάποια στιγμή μπορεί να ζήσουν ένα όνειρο… Όνειρο για τους μικρούς να παίξουν με την Πράσινη φανέλα στην πρώτη ομάδα και… εφιάλτης για τους αντίπαλους…

Όλοι θέλουν να κάνουν το μεγάλο άλμα και …να πετάξουν προς τη Δόξα. Όμως χρειάζεται πίστη, επιμονή, όρεξη και ταλέντο… Γιατί οι νεαροί μπορεί να είναι μικροί στο μάτι όμως με την απόδοση τους βγάζουν… μάτι!

Με το ρυθμό που προωθούνται τα πιτσιρίκια στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού βλέπω το έμβλημα μας να γίνεται από τριφύλλι… πιπίλα!

Πολλά παιδιά θέλουν να… φοιτήσουν στην Ακαδημία του «Καλαφάτης» και εδώ που τα λέμε έχουν εξασφαλισμένο… άσυλο της ελεύθερης διακίνησης του ταλέντου τους πάνω στο χορτάρι!

Στο Κορωπί μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας στους πιτσιρικάδες

Ποια είναι η διαφορά της φιλοσοφίας των τμημάτων υποδομής του τριφυλλιού;
PANATHINAIKOS F.C. ACADEMY: Έρχεσαι νέος παίζεις νέος!
OLYMPIAKOS F. C. GADEMHS : Έρχεσαι νέος δεν καθιερώνεσαι… ούτε γέρος!

Οι μικροί του τριφυλλιού στα ματς της ομάδας μας μαζεύουν μπάλες και ονειρεύονται να στέλνουν αυτές τις μπάλες στο πλεκτό!Είναι τα πράσινα ball-boys. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες που οι πιτσιρικάδες τους γίνονται κάποια στιγμή άμπαλοι-boys!!!!!!

Και τώρα σας αποκαλύπτω το παιδικό τραγουδάκι που ακούγεται σε βρεφονηπιακό σταθμό: «Καλημέρα στη γιαγιάκα, καλημέρα στο μπαμπά. Θα παίξω μπάλα στην Πανάθα και θα μοιάσω στον Ντρογκμπά!».

Τα τρομερά μωρά του τριφυλλιού δε φοράνε pampers αλλά pao-mpers! Που πηγαίνουν τα λεωφορεία με τα ταλέντα στο ποδόσφαιρο;
Τέρμα Ακαδημίας Παναθηναϊκού!

Τραγούδι εμπνευσμένο από την τραγουδίστρια της νίκης Σοφία Βέμπο με ελαφρώς παραλλαγμένο στίχο που προσαρμόζεται στα πιτσιρίκια μας:
«Παιδιά του Καλαφάτης παιδιά
Που σκληρά προπονείστε φτιάχνετε κορμιά
Παιδιά με δυο πόδια γλυκά
Καμαρώνουμε όλοι το ταλέντο σας παιδιά!
Παιδιά του Καλαφάτης παιδιά!
».
Από τα φυτώρια του Καλαφάτης ξεφυτρώνουν ταλέντα. Ας είναι καλά… οι γεωπόνοι μας!!!!!!!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου