Θέματα / Αφιερώματα

Η τελευταία νίκη στη Λεωφόρο (Video)

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο. Τη σεζόν '04-'05, οι «πράσινοι» με γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου επικράτησαν επί του αιωνίου αντιπάλου τους με 1-0, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ένα γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου έκρινε το ντέρμπι των «αιωνίων» του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Κύπριος στράικερ σκόραρε στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, που έγινε στο κατάμεστο από 15.000 φιλάθλους γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και χάρισε τη νίκη 1-0 στην ομάδα του.

Μετά το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ΑΕΚ και τρεις από τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός (Αλμπέρτο Μαλεζάνι): Γκαλίνοβιτς, Γκούμας, Μόρις, Κώτσιος, Χαραλαμπίδης (67′ Βύντρα), Μπασινάς, Γκονζάλες, Μινχ (61′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας, Κωνσταντίνου, Βόουτερ (82′ Μάριτς).

Ολυμπιακός (Ντούσαν Μπάγεβιτς) : Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Κωστούλας, Γεωργάτος, Στολτίδης (67′ Πάντος), Τζόρτζεβιτς, Μάριτς, Οκκάς (67′ Τζιοβάνι), Ριβάλντο, Καστίγιο (87′ Ταραλίδης).

Δείτε το βίντεο της νίκης:

Θάνος Νικολογιάννης

Exit mobile version