ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Αδικαιολόγητη η αποβολή Κομάντινα»

Στην αδικαιολόγητη αποβολή του Κομάντινα, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Λούδης.

Λούδης: «Αδικαιολόγητη η αποβολή Κομάντινα»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο σημείο της αποβολής θεωρεί πως σε εκείνο αποδιοργανώθηκε η άμυνα της ομάδας και επισημαίνει τα πολλά λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την αρχή του Πρωταθλήματος, παρόλο που έχουμε διανύσει παραπάνω από τα μισά της σεζόν, δεν έχω αναφερθεί ποτέ στην διαιτησία. Θεωρώ ότι σήμερα έγινε ένα σφύριγμα, το οποίο έκρινε κατά πάρα πολύ την έκβαση του αγώνα και αναφέρομαι στην αδικαιολόγητη αποβολή του Κομάντινα, στην αρχή του δευτέρου 8λέπτου.

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει όλη την άμυνα επάνω του και μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και παίζαμε βάσει πλάνου. Από εκεί και πέρα αλλάξανε όλα τα δεδομένα, υπήρχε εκνευρισμός και παίξαμε τελείως διαφορετικά στα μετόπισθεν δίνοντας την δυνατότητα στην Βουλιαγμένη να βρει χώρους ειδικά στο τρίτο 8λεπτο. Δεν αποτελεί βέβαια δικαιολογία αυτό.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα έπρεπε να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, κάναμε πάρα πολλά λάθη, που δεν έχουμε κάνει σε όλο το Πρωτάθλημα. Με αποκορύφωμα στο τέταρτο 8λεπτο που κάναμε τεράστια προσπάθεια να γυρίσουμε το ματς. Το σκορ ήταν στο 8-6 και είχαμε παίκτη παραπάνω και 1μιση λεπτό για να μειώσουμε, όμως έγινε λάθος συνεννόηση των παικτών και εκεί ουσιαστικά χάθηκε το παιχνίδι.

Προχωράμε όμως έχουμε ένα ματς μπροστά μας με τον Εθνικό και πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ακόμα ελπίδες και για την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά αν παρουσιαστούμε χωρίς λάθη πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...