ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Πανέτοιμος για φέτος»

Ο Νικ Καλάθης χαρακτήρισε τιμή την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ενώ δήλωσε έτοιμος για την φετινή σεζόν.

Καλάθης: «Πανέτοιμος για φέτος»

Ο Νικ Καλάθης βρέθηκε στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε διάφορα πράγματα που αφορούν τους «πράσινους» και κατ΄ επέκταση τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικ Καλάθης:

«Είναι μια από τις πιο μεγάλες – αν όχι η πιο μεγάλη- ομάδες της Ευρώπης. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ. Είναι απίστευτη αυτή η πόλη. Έχουμε εξαιρετική ομάδα για να διεκδικήσουμε πράγματα.

Ξέρω πως είμαι πλέον έτοιμος να έχω έναν πιο σημαντικό ρόλο. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες και ο κόουτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι». Για το γεγονός πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έπαιζε στην ίδια θέση με εκείνον: «Είναι ωραίο. Στο κολέγιο είχα έναν προπονητή που ήταν πλέι μέικερ. Είναι ωραίο ο προπονητής να ξέρει τη θέση που παίζεις και να καταλαβαίνει το τί πρέπει να κάνουμε». Για τις απαιτήσεις της φετινής σεζόν πρόσθεσε: «Η περσινή χρονιά ανήκει στο παρελθόν. Η φετινή είναι μια καινούργια χρονιά και πιστεύω θα τα πάμε καλά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πιστεύω πως έχει τουλάχιστον μια δυο χρονιές ακόμη και είμαι σίγουρος πως θα είναι ο γνωστός, απίστευτος Διαμαντίδης, ένας από τους καλύτερους που έχει παίξει ποτέ. Το να βρίσκεται στην ομάδα, είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα» τόνισε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Για το αν είναι έτοιμος να αποτελέσει τον ηγέτη της επόμενης ημέρας είπε: «Το ελπίζω, πιστεύω σε μένα και στις ικανότητές μου. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται» ανέφερε κλείνοντας σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να αποτελέσει τον ηγέτη της επόμενης μέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.