ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το έψαξε πολύ και στο Αγρίνιο

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες κόντρα στον Παναιτωλικό, έκανε σεφτέ στα γκολ.

Το έψαξε πολύ και στο Αγρίνιο

Το έψαξε πολύ το γκολ στο Αγρίνιο ο Στάθης Ταυλαρίδης που τρεις φορές είδε τους αντιπάλους να του στερούν τη χαρά του τρίτου του τέρματος με την πράσινη φανέλα. Ο βετεράνος στόπερ τα κατάφερε χθες, βρίσκοντας ξανά δίχτυα μετά το ντέρμπι των πλέι-οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-1 στις 27/5/15) αν κι αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν οι δηλώσεις που έκανε στη Nova αργότερα, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα που υπάρχει να κατακτηθεί το πρωτάθλημα.

Πάντως, για πρώτη φορά επί ημερών Αναστασίου, ο ΠΑΟ βρίσκεται στη 1η θέση (λόγω καλύτερου επιθετικού συντελεστή) κάνοντας το 2/2, πρόπερσι είχε καταγραφεί η συντριβή στη Νέα Σμύρνη, πέρσι το «κουφό» 1-1 με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.