ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτές είναι οι ποινές που «απειλούν» τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα καθίσει στο «σκαμνί» την προσεχή Παρασκευή και το SDNA σας παρουσιάζει αναλυτικά και με ακρίβεια πλέον, τις προβλεπόμενες ποινές βάσει των άρθρων με τα οποία κλήθηκε.

Αυτές είναι οι ποινές που «απειλούν» τον Παναθηναϊκό

Στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (27/11) θα βρεθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώπιον του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League, όπου από τη μία θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο και από την άλλη θα προσπαθήσει να πείσει τον αθλητικό δικαστή ότι δεν είναι υπαίτια της μη έναρξης του αγώνα, με σκοπό τον επανορισμό του.

Οι ποινές που θα διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω είναι αυτές που προβλέπονται βάσει των άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα με τα οποία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός για να απολογηθεί.

Προσέξτε: Στο «τριφύλλι» δεν θα επιβληθεί μία από αυτές τις ποινές! Θα επιβληθούν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ αθροιστικά, εάν φυσικά κριθεί υπαίτιος όλων των παραβάσεων για τις οποίες κατηγορείται! Ωστόσο, συνήθως η αθλητική δικαιοσύνη επιβάλει ποινές κατά συγχώνευση, συνεπώς το ύψος της συνολικής ποινής που προκύπτει αθροιστικά, μειώνεται. Βέβαια, αυτά συνέβαιναν με την… παλιά αθλητική δικαιοσύνη. Ο νέος τακτικός δικαστής δεν γνωρίζουμε πώς θα λειτουργήσει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε αναλυτικά στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...