ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτές είναι οι ποινές που «απειλούν» τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα καθίσει στο «σκαμνί» την προσεχή Παρασκευή και το SDNA σας παρουσιάζει αναλυτικά και με ακρίβεια πλέον, τις προβλεπόμενες ποινές βάσει των άρθρων με τα οποία κλήθηκε.

Αυτές είναι οι ποινές που «απειλούν» τον Παναθηναϊκό | panathinaikos24.gr

Στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (27/11) θα βρεθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώπιον του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League, όπου από τη μία θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο και από την άλλη θα προσπαθήσει να πείσει τον αθλητικό δικαστή ότι δεν είναι υπαίτια της μη έναρξης του αγώνα, με σκοπό τον επανορισμό του.

Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο
Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο 4.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ποινές που θα διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω είναι αυτές που προβλέπονται βάσει των άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα με τα οποία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός για να απολογηθεί.

Προσέξτε: Στο «τριφύλλι» δεν θα επιβληθεί μία από αυτές τις ποινές! Θα επιβληθούν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ αθροιστικά, εάν φυσικά κριθεί υπαίτιος όλων των παραβάσεων για τις οποίες κατηγορείται! Ωστόσο, συνήθως η αθλητική δικαιοσύνη επιβάλει ποινές κατά συγχώνευση, συνεπώς το ύψος της συνολικής ποινής που προκύπτει αθροιστικά, μειώνεται. Βέβαια, αυτά συνέβαιναν με την… παλιά αθλητική δικαιοσύνη. Ο νέος τακτικός δικαστής δεν γνωρίζουμε πώς θα λειτουργήσει.

Διαβάστε αναλυτικά στο sdna.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close