Στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (27/11) θα βρεθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώπιον του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League, όπου από τη μία θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο και από την άλλη θα προσπαθήσει να πείσει τον αθλητικό δικαστή ότι δεν είναι υπαίτια της μη έναρξης του αγώνα, με σκοπό τον επανορισμό του.

Οι ποινές που θα διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω είναι αυτές που προβλέπονται βάσει των άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα με τα οποία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός για να απολογηθεί.

Προσέξτε: Στο «τριφύλλι» δεν θα επιβληθεί μία από αυτές τις ποινές! Θα επιβληθούν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ αθροιστικά, εάν φυσικά κριθεί υπαίτιος όλων των παραβάσεων για τις οποίες κατηγορείται! Ωστόσο, συνήθως η αθλητική δικαιοσύνη επιβάλει ποινές κατά συγχώνευση, συνεπώς το ύψος της συνολικής ποινής που προκύπτει αθροιστικά, μειώνεται. Βέβαια, αυτά συνέβαιναν με την… παλιά αθλητική δικαιοσύνη. Ο νέος τακτικός δικαστής δεν γνωρίζουμε πώς θα λειτουργήσει.

Διαβάστε αναλυτικά στο sdna.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS