ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολύ καλός ο Μολέδο, καλά στοιχεία ο Βιγιαφάνιες!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έδειξε με το «καλησπέρα» ότι αποτελεί μια σίγουρη λύση για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Την ίδια στιγμή ο Λούκας Βιγιαφάνιες έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

Πολύ καλός ο Μολέδο, καλά στοιχεία ο Βιγιαφάνιες!

Στη σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη, τόσο ο Λούκας Βιγιαφάνιες όσο και ο Ροντρίγκο Μολέδο, έκαναν ντεμπούτο τους, με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Μπορεί και οι δύο να είναι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι τους επέλεξε για το βασικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν εξαιρετικός. Για την ακρίβεια ήταν… παντού, έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα ενώ ήταν αλάνθαστος. Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήταν άψογος στις τοποθετήσεις του, τόσο στον ψηλά όσο και χαμηλά. Την ίδια στιγμή έδειξε ότι έχει ηγετικές ικανότητες και αν συνεχίσει έτσι, ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπολογίζει πολλά σ’ αυτόν. Επιπλέον, σε 90 λεπτά που αγωνίστηκε έκανε 7 επεμβάσεις και πραγματοποίησε 4 κλεψίματα.

Από την άλλη πλευρά, ο Λούκας Βιγιαφάνιες φάνηκε αγχωμένος στο ντεμπούτο του. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αριστερά, όπου δεν πήρε πολλές πάσες και δεν κατάφερε να φανεί. Βέβαια, η πάσα -τακουνάκι που έκανε, αλλά και μία δύο ατομικές ενέργειες φανέρωσαν την ποιότητά του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκε πίσω από τον Πέτριτς και έδειχνε να… πατάει καλύτερα. Η αποβολή όμως του Κάρλος Ζέκα, οδήγησε τον Ιταλό τεχνικό στο να τον κάνει αλλαγή. Έτσι δεν κατάφερε να δείξει όσο μπορεί να προσφέρει!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.