ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το… τρακτέρ ήταν στο ΟΑΚΑ!

Μπορεί οι αγρότες να κατέβασαν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα, αλλά το... μεγάλο τρακτέρ που πήρε παραμάζωμα τους παίκτες της Εφές ήταν στο ΟΑΚΑ και ακούει στο όνομα, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος έκανε εντυπωσιακά πράγματα στο παιχνίδι!

Το... τρακτέρ ήταν στο ΟΑΚΑ!

Παραμάζωμα πήρε το «πράσινο» θηρίο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, την Αναντολού Εφές, αφού με εξαιρετικά ποσοστά και εντυπωσιακά καρφώματα, ο Σέρβος σέντερ, πλησίασε το νέο ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση, αφού σκόραρε 23 πόντους.

Το ρεκόρ του «Μίρο», είναι οι 24 πόντοι που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στις (ο4/12) στην επικράτηση του Παναθηναϊκού με 93-86.

Αναλυτικά τα στατιστικά του…

8/12 δίποντα, 7/10 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 5 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.