ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Πίσω στο σπίτι…» (pic)

Ο Μάρκους Μπεργκ, επέστρεψε… κεφάτος στην Ελλάδα, μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του, με την Εθνική Σουηδίας.

Μπεργκ: «Πίσω στο σπίτι…» (pic)

Ο Σουηδός άσος, μετά και την εμφάνιση και τη… γκολάρα που έβαλε με τη φανέλα της πατρίδας του, επέστρεψε στο σπίτι του… όπως ο ίδιος ανέφερε, στο λογαριασμό του στο Instagram.

«Πίσω σπίτι στην Αθήνα, μετά από μια καλή εβδομάδα με την Εθνική ομάδα», ήταν το μήνυμα του επιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος όπως είναι λογικό, λόγω Euro, η κάθε του εμφάνιση-και μάλιστα συνοδευόμενη με γκολ-τον χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Δείτε τη φωτογραφία:

Back home in Athens after a good week with the nationalteam! ⚽️

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.