Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα μεταγραφικά σενάρια φουντώνουν όλο και περισσότερο, με τον Παναθηναϊκό να μπλέκει από νωρίς…
Ένα από αυτά, αναφέρει πως οι «πράσινοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις δύο παικτών της Ρασίνγκ Κλουμπ, του μεσοαμυντικού Γκαστόν Κάμπι και του μεσοεπιθετικού Ρικάρντο Νόιρ.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα acing.com.ar, αναφέρει πως άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην Αργεντινή και είδαν από κοντά τους δύο ποδοσφαιριστές, στην αναμέτρηση της Ρασίνγκ με αντίπαλο την Αρχεντίνος Τζούνιορς (2-2).
Πρώτος στόχος, ήταν ο αμυντικός μέσος της Ρασίνγκ, Γκαστόν Κάμπι, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, αλλά τις εντυπώσεις τελικά έκλεψε ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ρασίνγκ, Ρικάρντο Νόιρ, ο οποίος πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης.

Οι Αργεντίνοι γράφουν πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός ίσως ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρασίνγκ για έναν από τους δύο παίκτες.
Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως στόπερ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας, μετρώντας 25 συμμετοχές και 3 γκολ τα τελευταία τρία χρόνια. Το συμβόλαιο του λήγει το 2017.
Σε ότι αφορά τον Νόιρ, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά στη συνέχεια έφυγε ως δανεικός στην Barcelona SC, στην Νιούελς Ολντ Μπόις και στην Μπάνφιλντ.
Από το 2015 βρίσκεται στην ομάδα της Ρασίνγκ, με την οποία μετράει 20 συμμετοχές και 2 γκολ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο