ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο «τελικός» πριν τους τελικούς

Τη Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει αύριο (23/4, 18:00, Panathinaikos24.gr, Novasports4) ο Παναθηναϊκός στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Ο «τελικός» πριν τους τελικούς

Οι «πράσινοι», στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, θέλουν να «σπάσουν» την έδρα της Βουλιαγμένης και να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη με 8-4 την περασμένη Πέμπτη, σε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να φύγει αύριο με το διπλό.

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Play off

Ημιτελικοί

3η αγωνιστική

ΝΟ Βουλιαγμένης – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης

18:00 Novasports 4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.