ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεντέσμα: Ηρεμη δύναμη και στη Στοκχόλμη

Ο Κριστιάν Λεντέσμα, λόγω της ποιότητάς του, ήταν καθοριστικός στην χθεσινή νίκη-πρόκριση του «τριφυλλιού».

Λεντέσμα: Ηρεμη δύναμη και στη Στοκχόλμη

Ο Κριστιάν Λεντέσμα ήταν καθοριστικός στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΪΚ στη Σουηδία. Ο Αργεντινός ήταν καλός εχθές και με σωστές τοποθετήσεις βοήθησε το «τριφύλλι» στο ανασταλτικό κομμάτι.

Χωρίς να τρέξει πολύ, ήταν στο σημείο που έπρεπε κάθε φορά, μην δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες της σουηδικής ομάδας να γίνουν απειλητικοί. Φυσικά, σημαντική ήταν η βοήθεια του και στο επιθετικο κομμάτι.

Ο Λεντέσμα με τις πάσες του ξεμπλόκαρε το «τριφύλλι», στο λίγο χρονικό διάστημα που πιέστηκε από την ΑΪΚ. Όπως σε κάθε παιχνίδι ανέλαβε όλα τα στημένα της ομάδας και μάλιστα τα περισσότερα τα εκτέλεσε με επιτυχία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 15ο λεπτό λοιπόν ο Αργεντινός εκτέλεσε ένα πολύ καλό φάουλ από αριστερά, με τον αμυντικό της ΑΪΚ  να βρίσκει την μπάλα κι αυτή να περνάει δίπλα από το δοκάρι . Περίπου 7 λεπτά αργότερα έκανε μία τρομερή πάσα στην πλάτη της σουηδικής άμυνας αλλά στη συνέχεια έγινε λάθος κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία.

Η  πιο μαγική στιγμή, έγινε στο 58’, όπου με εντυπωσιακή σκαφτή πάσα, έβγαλε τον Μάρκους Μπεργκ τετ α τετ αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Λεντέσμα δεν εντυπωσίασε αλλά με μία μεστή εμφάνιση έδωσε στο «τριφύλλι» αυτό που του έλειπε, σιγουριά στο κέντρο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...