ΚΛΕΙΣΙΜΟ
τι συμβαινει με τον κροατη

Εξελίξεις με Σίλντενφελντ

Τη στιγμή που ο παίκτης φέρεται να έχει λάβει εγγυήσεις ότι θα αποχωρήσει από την Ντινάμο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τους Κροάτες. Έρχεται «καυτή» εβδομάδα.

Εξελίξεις με Σίλντενφελντ

Το σίριαλ Παναθηναϊκού και Γκόρντον Σίλντενφελντ καλά κρατεί… με τον Κροάτη να κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να κερδίσει την… ελευθερία του από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και το «τριφύλλι» να περιμένει την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, με τις πληροφορίες από την Κροατία να κάνουν λόγο για… εγγυήσεις, τις οποίες πήρε ο «Σίφο» από τη διοίκηση της Ντινάμο, ούτως ώστε να τον αφήσει ελεύθερο και να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος ως προς τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει. Ο Αντρέα Στραματσόνι, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει μιλήσει και ο ίδιος με τον ισχυρό άνδρα της Ντινάμο, Ζντράβκο Μάμιτς, πείθοντάς τον, πως δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένο και δε θα δώσει ούτε… ευρώ στην κροατική ομάδα, με τις πιθανότητες τούτη την ώρα να είναι στο 50-50.

Οι «πράσινοι» ποντάρουν στο γεγονός, πως οι Κροάτες δύσκολα θα κρατήσουν έναν ποδοσφαιριστή που δε θέλει να βρίσκεται εκεί και να τον πληρώνουν, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ο «Σίφο», προς τους διοικούντες την Ντινάμο και δη τον ίδιο τον Μάμιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.