ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κλωναρίδης

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Βίκτωρα Κλωναρίδη ενισχύθηκαν, με τη μη χρησιμοποίηση του στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια.

Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κλωναρίδης

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ομόνοια χρησιμοποίησε 19 ποδοσφαιριστές από τους 20 που είχε πάρει μαζί του.

Ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε λεπτό, ήταν ο Βίκτωρας Κλωναρίδης και το γεγονός αυτό έρχεται να ενισχύσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς παρά τις προσπάθειες του Ιταλού τεχνικού, ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» δεν δέχεται το ρόλο του αναπληρωματικού, αφού δεν θέλει να είναι εναλλακτική επιλογή στα πλάνα της «πράσινης» επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.