CREATE IMAGE Μπάσκετ

Στην Αθήνα ο Σίνγκλετον

Στην Αθήνα ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη χώρα μας, αλλά όχι και οι βαλίτσες του.

Ο 27χρονος άσος του «τριφυλλιού», έφτασε από την Κίνα μέσω Μόσχας λίγο μετά τις 22:30, σε ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, ενώ με την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος» έγινε γνωστό πως μαζί του δεν είχαν έρθει οι βαλίτσες του.

Ο Σίνγκλετον έμεινε για λίγη ώρα στο αεροδρόμιο ώστε να αρχίσει τις διαδικασίες για την απώλεια των αποσκευών του, ενώ αμέσως μετά και με τη συνοδεία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού Superfoods πήγε προς το ξενοδοχείο, ώστε να ξεκουραστεί.

Aπό αύριο θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων, αλλά δεν θα φορτσάρει, καθώς μέχρι και πριν από λίγες ημέρες είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Κίνα, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Το πιο δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο για το Final-4: Ποιον θα βρει αντίπαλο ο ΠΑΟ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας
POPULAR NOW Το πιο δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο για το Final-4: Ποιον θα βρει αντίπαλο ο ΠΑΟ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Απόρρητο