ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο γκελαδόρος… Στιλ (Vids)

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λουκ Στιλ, μας έκανε να ασχοληθούμε μαζί του, κάνοντας μια γκέλα, απλά αυτή τη φορά, το έκανε με διαφορετικό τρόπο…

Ο γκελαδόρος… Στιλ (Vids)

Ο Λουκ Στιλ πραγματοποίησε σήμερα μια κάκιστη εμφάνιση, αναδεικνύοντας περίτρανα, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι safe…  στα γκολποστ του.

Χαρίζοντας δύο γκολ στην Ξάνθη, επί της ουσίας, σφράγισε την ήττα του «τριφυλλιού», αν σκεφτεί κανείς, πως μετά το 1-1 από τον Λέτο, αν δεν έκανε τη δεύτερη… γκέλα, ο Παναθηναϊκός με τη φόρα που-λογικά-θα είχε, ενδεχομένως να έπαιρνε το ματς.

Κι’ όμως ο Βρετανός έχει ξανα-υποπέσει σε γκέλα, αλλά με επαφή με την μπάλα, χαμηλά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να θυμηθούμε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.