ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ορλάντο Σα: «Καθαρό πέναλτι του Κουτρουμπή»

Ο Ορλάντο Σα πάει κόντρα στο... ρεύμα και τα γεγονότα υποστηρίζοντας σε δηλώσεις του πως ήταν καθαρή παράβαση το... άγγιγμα του Κουτρουμπή!

Ορλάντο Σα: «Καθαρό πέναλτι του Κουτρουμπή»

Τη δική του… οπτική για τη φάση του πέναλτι υπέρ της Σταντάρ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, παρουσίασε ο ποδοσφαιριστής των Βέλγων, Ορλάντο Σα. Σε πείσμα της κοινής λογικής, ο Σα υποστήριξε πως ο Κουτρουμπής πράγματι υπέπεσε σε παράβαση στην επίμαχη φάση. «Ναι, με ανέτρεψε. Ήταν πέναλτι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, ο οποίος προσέθεσε στη συνέχεια πως «Για μένα η ισοπαλία αυτή έχει γεύση ήττας. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Μόνο μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και προσπάθησε να νικήσει. Ο Παναθηναϊκός αρκούταν να περιμένει να κάνουμε λάθος.

Απ’ ότι φαίνεται, όλος ο κόσμος είδε πως στη συγκεκριμένη φάση δεν υπήρξε καμία παράβαση, εκτός από τον διαιτητή και τον Ορλάντο Σα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.