Η αποψινή προπόνηση θα δείξει εν πολλοίς την πορεία της αποθεραπείας του Μάικ Τζέιμς αλλά και τις πιθανότητες συμμετοχής του στο αυριανό (22/5) ματς με την ΑΕΚ.
Η τενοντίτιδα ταλαιπωρεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν μπόρεσε να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο Game 3 απέναντι στην ΑΕΚ (81-72).
Ο Αμερικανός συνέχισε και εχθές τις ατομικές προπονήσεις παραμένοντας αμφίβολος για το αυριανό, τέταρτο παιχνίδι της σειράς με την ομάδα του Μανωλόπουλου (22/5), με την κατάστασή του να επανεκτιμάται στην σημερινή, τελευταία προπόνηση πριν το ματς της Δευτέρας.
Εάν ο 27χρονος γκαρντ καταφέρει να ακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, αυτόματα, αυξάνονται οι πιθανότητες για την επιστροφή του στο παρκέ. Ειδάλλως, εάν και σήμερα προπονηθεί ατομικά, τότε δυσκολεύει η είσοδός του στη δωδεκάδα.
🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ