ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης για Μπεργκ: «Προβληματισμένος ο Μάρκους, ελπίζω να παραμείνει…»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τοποθετήθηκε για το ζήτημα του Μπεργκ. Ποιες είναι οι σκέψεις του Μπεργκ και σε τι ελπίζει ο Έλληνας τεχνικός.

Ουζουνίδης για Μπεργκ: «Προβληματισμένος ο Μάρκους, ελπίζω να παραμείνει...»

Ο Εβρίτης τεχνικός αποκάλυψε ότι είχε κατ ιδίαν συνομιλία με τον Μάρκους Μπεργκ την επομένη της απόφασης για την ποινή του, αποκαλύπτοντας ότι ο Σουηδός ζήτησε την άποψή του αναφορικά με την απόφαση που πρέπει να πάρει για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη για τον Μπεργκ:

«Έχουμε μιλήσει, ακόμη κι όταν βγήκε η τιμωρία του. Με ρώτησε τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του. Του είπα πως αν ήμουν 24-25 ετών δεν θα έμενα. Του εξήγησα κάποια πράγματα, γιατί είναι ένας οικογενειάρχης, ένας σοβαρός επαγγελματίας. Ο Μάρκους είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας, δεν έχει χάσει προπόνηση. Προσπαθεί για το 100%, παρότι ακούγονταν κάτι βλακείες ότι είναι ξενερωμένος. Καθόταν μετά την προπόνηση και έκανε παραπάνω. Μόνο ξενερωμένο δεν το λες αυτό. Ελπίζω να μείνει κοντά μας. Μου έδειξε προβληματισμένος στη συζήτηση που κάναμε και είναι λογικό. Κακά τα ψέματα ο Παναθηναϊκός δείχνει μια ομάδα που όταν δεν παίξει καλά δεν θα κερδίσει, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μην κερδίσει ακόμη κι αν παίξει καλά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν κι όταν τους στερείς κάτι… Δεν μιλώ μόνο για το ματς Κυπέλλου, δεν τα φορτώνω όλα στον ΠΑΟΚ. Αισθάνονται αδικημένοι και προβληματισμένοι οι παίκτες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.