ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΣΟΚ: Κατέληξε ο Τιοτέ!

Δεν κατάφερε να επανέλθει μετά το καρδιακό που υπέστη στην προπόνηση.

ΣΟΚ: Κατέληξε ο Τιοτέ!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 30 ετών άφησε σήμερα ο Σεΐκ Τιοτέ! Ο διεθνής Ιβοριανός άσος υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Beijing Enterprises στην οποία αγωνιζόταν.

Κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του σε αυτό.

Ο Τιοτέ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη θητεία του στη Νιούκαστλ, από το 2010 μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε πήρε ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα της Κίνας.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.