ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Ήθελα να κάνω την ομάδα και την Ελλάδα περήφανη»

Ο Κάρλος Ζέκα δεν κατάφερε να κρύψει την ικανοποίησή του για την προσπάθεια της Εθνικής στη Ζένιτσα, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα θα μπορούσε να φύγει με το «διπλό» από τη Βοσνία.

Ζέκα: «Ήθελα να κάνω την ομάδα και την Ελλάδα περήφανη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

«Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη γιατί παίξαμε καλά. Με πάθος και ψυχή. Είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή. Η καλύτερη φάση είναι δική μας. Είμαι χαρούμενος, αλλά θα μπορούσα περισσότερο. Να παραμείνουμε έτσι. Εγώ που είμαι εδώ τώρα καταλαβαίνω πως παίζει η ομάδα αυτή. Είναι δύσκολο να μας κερδίσουν. Έχουμε δρόμο ακόμη. Είναι νωρίς ακόμη, η 2η θέση δεν μας στέλνει στη Ρωσία, αλλά πάμε καλά».

Πριν το ματς είχα άγχος γιατί ήθελα να κάνω την ομάδα και την Ελλάδα υπερήφανη. Νομίζω και εγώ και η ομάδα συνολικά τα καταφέραμε. Φεύγουμε χαρούμενοι και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Εγώ έκανα τη δουλειά μου αλλά χωρίς τη δουλειά όλης της ομάδας δεν θα μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ. Άκουσα όσα είπε ο προπονητής μου και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Το πρώτο που κατάλαβα όταν ήρθα στην Εθνική ήταν ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, ο ένας βοηθάει τον άλλο. Έτσι πρέπει να μείνουμε και μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μακριά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.