ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Ομπράντοβιτς βλέπει από τις εξέδρες το Παρτιζάν – Ολυμπιακός (Pic)

Ο Σέρβος βρίσκεται στο Βελιγράδι και δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο ματς.

Ο Ομπράντοβιτς βλέπει από τις εξέδρες το Παρτιζάν - Ολυμπιακός (Pic)

Η παρουσία του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη καθώς εκτός από τον Παναθηναϊκό και την Φενέρ (πλέον) ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς λατρεύεται κι από τους οπαδούς της Παρτίζαν στην οποία αγωνίστηκε ως παίκτης και ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής.

 Ο Ζοτς είναι στο Βελιγράδι απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του και έτσι δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και βρίσκεται στο Partizana Stadion για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό, για το ποδοσφαιρικό Champions League.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.