ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Θέλουμε τον Χαραλαμπόπουλο με μεταγραφή!”

Ο ΠΑΟΚ δε θέλει δανεικό τον Χαραλαμπόπουλο, σύμφωνα με τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλη Ζουρνατζίδη.

Διαβάστε το απόσπασμα των όσων είπε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ στον Libero 107,4:

Για την υπόθεση Χαραλαμπόπουλου:

Αν επρόκειτο για απλό δανεισμό παίκτη που έπαιζε τον Παναθηναϊκό και έψαχνε λεπτά συμμετοχής, δεν θα καιγόμασταν. Εμείς θέλουμε να πράξουμε αυτό που κάνουμε με τον Κόνιαρη. Είμαστε μια ομάδα που στηρίζουμε τους Έλληνες παίκτες, που τους προσφέρουμε ένα μπασκετικό περιβάλλον για να ανθίσει το ταλέντο τους. Ζώντας στο περιβάλλον μας, δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί όταν απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό…

Εμείς δεν εμπλεκόμαστε, είπαμε τι θέλουμε και δεν διαπραγματευόμαστε με τον Παναθηναϊκό, αφορά τον παίκτη και την ομάδα του. Εμείς απλά λέμε πόσο κερδισμένος θα βγει ο ΠΑΟΚ. Λόγω της συγκεκριμένης λειτουργίας, εκπρόσωποι δυο παικτών αρκετά υψηλού επιπέδου έδειξαν διάθεση να φέρουν τους “πελάτες” τους να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ. Προσφέρει μια οπτική, πέρα από τους Αμερικανούς που το βλέπουν ως σκαλοπάτι, πλέον αφορά και τους Ευρωπαίους. Να βλέπουν τον ΠΑΟΚ πριν το τελευταίο επίπεδο. Όααν φτάσουμε σε αυτό, θα μιλάμε διαφορετικά“.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.