ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρωστάει και για τα καθίσματα της Λεωφόρου

Ποια η οφειλή των «πρασίνων» στην εταιρεία διάθεσης, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Χρωστάει και για τα καθίσματα της Λεωφόρου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφει η «Sportime», ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει στην άκρη την αποπληρωμή της εταιρείας η οποία διέθεσε τα καθίσματα στο «Απ. Νικολαΐδης».

Η αγορά τους (1.000 καθίσματα) κόστισε συνολικά 9.932 ευρώ (ημερομηνία τιμολόγησης 1η Φεβρουαρίου), με τους «πράσινους» να οφείλουν στην εταιρεία 1.857 ευρώ.

Η εν λόγω εταιρεία κάνει προσπάθειες για να λάβει το υπολειπόμενο ποσό, με το «τριφύλλι» να αφήνει σε εκκρεμότητα την οφειλή, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 13.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...