ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οικογένεια, family, familia…

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την πολύ σημαντική νίκη με τη Μπασκόνια και το μήνυμα σε πολλές γλώσσες προς την Ευρωλίγκα.

Οικογένεια, family, familia…

Θα ξεκινήσουμε με αφορμή τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ του ΚΑΤΑΛΑΝΟΥ προπονητή του Παναθηναϊκού που δεν δίστασε να διαμαρτυρηθεί στο διευθυντήριο της Ευρωλίγκας που βρίσκεται στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην πόλη του! Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ έστειλε ένα μήνυμα σε πολλές γλώσσες. Τι έλεγε αυτό; Οικογένεια στα ελληνικά, family στα αγγλικά και familia στα ισπανικά!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.