Δε λέει να ηρεμήσει αυτός ο Σύλλογος...
Ως κυνήγι φαντασμάτων χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τις κατηγορίες του Τάκη Μαλακατέ.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ενημερώνουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο ότι για ακόμα μια φορά με πρακτικές που δεν εκπροσωπούν τον ιστορικό μας Σύλλογο κάποιοι θέλησαν να παίξουν παιχνίδι εις βάρος του Ομίλου.
Συγκεκριμένα μια ημέρα μετά τη Γενική Συνέλευση κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η λίστα της κίνησής μου –όπως είχα ενημερώσει το σώμα- ενώ το ίδιο έπραξε η μεριά Πλυτά με δική της λίστα.
Με τρόπο που εγείρει πολλά ερωτηματικά, η εκδίκαση της λίστας Πλυτά κατάφερε να πάρει δικάσιμο την Παρασκευή (27/04) εν αγνοία όλων καθώς η έδρα δεν ενημερώθηκε εσκεμμένα ότι υπάρχει και άλλη λίστα για το Πρωτοδικείο παρόλο που ήταν γνωστό.
Για το λόγο αυτό και ενεργήσαμε άμεσα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει ανάκληση της όποιας απόφασης και την Τετάρτη 2 Μαϊου να εκδικαστεί και η δική μας λίστα ώστε η πρωτοδίκης να βγάλει προσωρινή διοίκηση.
Αποδοκιμάζουμε απερίφραστα τέτοιες «πραξικοπηματικές» πρακτικές που δεν συνάδουν με το ήθος και την ένδοξη ιστορία του συλλόγου και δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τα κίνητρά της και την εμμονή κάποιων να διατηρήσουν κατ’ αποκλειστικότητα την καρέκλα, παρά την καθολική αποδοκιμασία για τα πεπραγμένα τους στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.
Σταματήστε να ασελγείτε πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.
Τάκης Μαλακατές»
Ακολούθησε η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θεωρούμε ευχάριστο ότι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Μαλακατές που ενδιαφέρονται για το Σύλλογο, κρίνοντας από το πρόσφατο ενδιαφέρον του. Οι κρίσεις και οι προτάσεις του για το μέλλον του Συλλόγου όπως τις παρουσίασε στη Γενική Συνέλευση, αν και υπερβολικές, δικαιολογούνται σε ένα βαθμό, λόγω της ελλιπούς γνώσης του όσον αφορά την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Όμιλος.
Οι κατηγορίες του όμως για εσκεμμένες ενέργειες και «πραξικοπιματικές» πρακτικές από μέρους μας στις διαδικασίες του Πρωτοδικείου, μόνο σαν κυνήγι φαντασμάτων μπορούν να χαρακτηριστούν και θα πρέπει να αποδειχθούν ενώπιον του δικαστηρίου. Η δημιουργία εντυπώσεων στο διαδίκτυο δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αντίθετα έχει κουράσει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου που ζητάει πράξεις και αποτελέσματα. Η Διοίκηση του Συλλόγου ήταν αυτή που κάλεσε όλους τους παναθηναϊκούς παράγοντες για συνεργασία το περασμένο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μαλακατέ, ο οποίος τελικά αρνήθηκε όταν του έγινε σαφές ότι η πρότασή του για μπάτζετ που θα ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ για τα ομαδικά αγωνιστικά τμήματα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί τη στιγμή που τα χρέη πνίγουν τον Όμιλο και τα έσοδα έχουν συρρικνωθεί.
            Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα (1999-2000)
            Πόσο καλά γνωρίζεις τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό;
            Ο ευφυής Γκόραν και η «πινελιά» του Άγγελου…! (Vid)
            Ο Σεϊταρίδης θυμήθηκε το «διπλό» με τη Σάλκε (pic)
            Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Το «ψαράκι» του Μπορέλι που έκρινε το πρωτάθλημα (Vid)
            Ρετρό: Όταν ο Ντομινίκ ξεσάλωνε απέναντι στον Ολυμπιακό (VID)
            ΡΕΤΡΟ: Oταν ο Παναθηναϊκός του Ντομινίκ υπέταξε την Μπενετόν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ! (VID)
            H μοναδική επίσκεψη του Μπόμπι Τσάρλτον στη Λεωφόρο (Pic +Vid)
            ΡΕΤΡΟ: To γκολ του Ουζουνίδη κόντρα στην ΑΕΚ το 1993 (vid)
            Όταν ο Παναθηναϊκός ταπείνωσε με τριαντάρα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (Vid)
            Ρετρό: Πόσα LIKE γι αυτή τη φωτογραφία; (pic)
            Φωτογραφία από τα ένδοξα Παναθηναϊκά χρόνια – Πράσινη τρέλα στο Μιλάνο (pic)
            Οε, οε, οε… 30αρά μέσα στο παλέ! (vid)
            Όταν ο Γκάλης “σκότωσε” τον Άρη (Vid)
            ΡΕΤΡΟ: Οταν ο Γιώργος Δώνης σκόραρε με τον Παναθηναϊκό (vid)
            Πάνε πολλά χρόνια: Πότε ήταν η τελευταία συνάντηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για το Κύπελλο
            Απολαυστικά «διπλά στον Πειραιά! (vids)
            Σαν σήμερα τα μυθικά εννιάρια του Αντωνιάδη και το σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Έβερτον (Vid)
            Όταν ο Γιούρκας «συστήθηκε» στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! (Vid)
            
 
 



    
    
    




