ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Επίθεση» Σκαριόλο σε Βασιλακόπουλο: «Δεν έχουν σημασία όσα λέει ένας άσχετος» (pic)

Άνοιξε για τα καλά η κόντρα μεταξύ του προέδρου της ΕΟΚ και των Ισπανών!

«Επίθεση» Σκαριόλο σε Βασιλακόπουλο: «Δεν έχουν σημασία όσα λέει ένας άσχετος» (pic)

Tα όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στις δηλώσεις του για τον Πάου Γκασόλ, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στην Ισπανία, με τα μέλη της προηγούμενης γενιάς της Φούρια Ρόχα να αντιδρούν, όπως έκανε ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα.

Μετά τον Γκαρμπαχόσα, ήρθε η σειρά του Σέρχιο Σκαριόλο, ο οποίος ανέφερε τα εξής στην ανάρτησή του:  «Όπως έλεγε και ο παππούς μου: Δεν έχουν σημασία αυτά που λέει ένας άσχετος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.