ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η νέα εντολή και η πρόθεση του Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ θέλει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η νέα εντολή και η πρόθεση του Παϊρότζ

Ως τώρα δεν φαίνεται υπάρχει οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ημερομηνία επιστροφής του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρά το γεγονός πως οι όποιες νεότερες πληροφορίες από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, σχετικά με το θέμα της ΠΑΕ, βγαίνουν με αρκετή δυσκολία, η εφημερίδα «Livesport», αναφέρεται στο σημερινό της φύλλο σχετικά με την κίνηση και την πρόθεση του 63χρονου επιχειρηματία για τη διαδικασία της αλλαγής σκυτάλης στο τριφύλλι.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη «LiveSport», ο Παϊρότζ έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του στην Ελλάδα ώστε να αρχίσει η συλλογή των απαραίτητων εγγράφων που χρίζουν κατάθεσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.209 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παϊρότζ εμφανίζεται, σύμφωνα με τα γραφόμενα, αποφασισμένος να μην χαθεί περισσότερος χρόνος στο γραφειοκρατικό σκέλος, εάν ολοκληρωθεί η υπόθεσή του. Σε περίπτωση που το deal οριστικοποιηθεί, τότε θα απαιτηθεί ένα διάστημα 20-25 ημερών ώστε να ληφθεί η απαραίτητη έγκριση από την ΕΕΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.