ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η νέα εντολή και η πρόθεση του Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ θέλει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η νέα εντολή και η πρόθεση του Παϊρότζ | panathinaikos24.gr

Ως τώρα δεν φαίνεται υπάρχει οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ημερομηνία επιστροφής του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τι διαιτητή στέλνει η UEFA αύριο στη Λεωφόρο;
Τι διαιτητή στέλνει η UEFA αύριο στη Λεωφόρο; 4.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά το γεγονός πως οι όποιες νεότερες πληροφορίες από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, σχετικά με το θέμα της ΠΑΕ, βγαίνουν με αρκετή δυσκολία, η εφημερίδα «Livesport», αναφέρεται στο σημερινό της φύλλο σχετικά με την κίνηση και την πρόθεση του 63χρονου επιχειρηματία για τη διαδικασία της αλλαγής σκυτάλης στο τριφύλλι.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη «LiveSport», ο Παϊρότζ έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του στην Ελλάδα ώστε να αρχίσει η συλλογή των απαραίτητων εγγράφων που χρίζουν κατάθεσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ.

Ο Παϊρότζ εμφανίζεται, σύμφωνα με τα γραφόμενα, αποφασισμένος να μην χαθεί περισσότερος χρόνος στο γραφειοκρατικό σκέλος, εάν ολοκληρωθεί η υπόθεσή του. Σε περίπτωση που το deal οριστικοποιηθεί, τότε θα απαιτηθεί ένα διάστημα 20-25 ημερών ώστε να ληφθεί η απαραίτητη έγκριση από την ΕΕΑ.

Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ
Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ 3.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close