ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Futsal

Futsal: Στιγμές αποθέωσης για το «Τριφύλλι» στο Ζάγκρεμπ (vid)

Futsal: Τρομερή αποθέωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Futsal: Στιγμές αποθέωσης για το «Τριφύλλι» στο Ζάγκρεμπ (vid)

Futsal: Mε το πολυδιαφημισμένο (στο Ζάγκρεμπ) παιχνίδι μετάξυ των ομάδων futsal του Παναθηναικού και της «οικοδέσποινας» Ντινάμο να έχει ολοκληρωθεί, οι «πράσινοι» έσπευσαν να χειροκροτήσουν τον οργανωμένο πυρήνα των οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι όχι απλά τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα, αλλά και τους αποθέωσαν!

Οι παίχτες του Παναθηναικού, κάνοντας το γνωστό σε όλους μας «ολε» προς την εξέδρα, έκπληκτοι άκουσαν τους «Βad Blue Boys» να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της ομάδας …. ΠΑΟ, όποτε ύψωναν τα χέρια τους ψηλά (video 3′:12″)

Άλλωστε δεν είναι και λίγα αυτά που ενώνουν τις δύο ομάδες, καθώς ουκ ολίγοι Κροάτες έχουν τιμήσει τη φανέλα με το «τριφύλλι», όπως οι Velimir Zajec, Goran Vlaović, Silvio Marić, Igor Bišćan, Danijel Šarić, Ante Rukavina, Gordon Schildenfeld, ενώ κι ένας «δικός» μας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει φορέσει την φανέλα της Dinamo.

Μάλιστα στο γήπεδο για το φιλικό της Κυριακής, ήταν παρόντες και οι Ιgor Biscan και o Silvio Maric.

Πηγή: futsal365

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ