ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μόλις ένας ξένος παίκτης στην αποστολή για Αγρίνιο!

Made in Greece με μια εξαίρεση η 18άδα με την οποία θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός: Μόλις ένας ξένος παίκτης στην αποστολή για Αγρίνιο!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς.

Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο με 18 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων μόνο ένας δεν είναι Έλληνας!

Ο μοναδικός ξένος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού που μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, καθώς οι υπόλοιποι (Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Μουνιέ) έμειναν πίσω είτε για ιατρικούς λόγους, είτε για ανάσες ενόψει Τρίπολης.

Εξελίξεις με Γιαννούλη!
Εξελίξεις με Γιαννούλη! 17.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η -σχεδόν- made in Greece αποστολή του Παναθηναϊκού

Κότσαρης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Σέχου, Καμπετσής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.