ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βγείτε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και μιλήστε

Ο Παϊρότζ και ο Γιάννης Αλαφούζος έχουν μια υποχρέωση προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Να μιλήσουν ανοικτά.

Βγείτε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και μιλήστε

Ο Παϊρότζ και ο Γιάννης Αλαφούζος έχουν μια υποχρέωση προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Να μιλήσουν ανοικτά.

Θα το γράφουμε σε όλους τους τόνους, ειδικά μετά και τις τελευταίες σημερινές εξελίξεις. Υποχρέωση των εμπλεκόμενων στο θέμα της επόμενης μέρας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι να βγουν και να μιλήσουν στον κόσμο. Αναλυτικά, ανοικτά και με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, έπειτα από την ανακοίνωση από πλευράς Αλαφούζου, ο Παϊρότζ παίρνει τις μισές μετοχές του Αλαφούζου. Δηλαδή, βάσει του ρεπορτάζ, αλλά και του ποσοστού που κατέχει, μαζί με τη sortivo, ο νυν ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», ο Ταϊλανδός αναλαμβάνει το 43%. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει γίνει γνωστό τίποτε περισσότερο.

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία 7.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσα χρήματα, τελικά, θα βάλει στην ομάδα, τι απέγινε το περίφημο «27 + 20 εκατομμύρια ευρώ», θα είναι αυτός το απόλυτο αφεντικό; Τι στόχους έχει για τον Παναθηναϊκό, τι θέλει να κάνει με την πράσινη ΠΑΕ, ποιοι οι σκοποί του για το γήπεδο; Και επίσης, τι θα συμβεί με το υπόλοιπο 43% που θα συνεχίσει να διατηρεί ο κ. Αλαφούζος; Θα παραμείνει στην ομάδα ως βασικός μέτοχος; Θα το δώσει σταδιακά κι αυτό στον Παϊρότζ ή έχει σκοπό να το δώσει σε άλλους υποψήφιους επενδυτές, προκειμένου να οδηγηθούμε ξανά σε ένα νέο πολυμετοχικό σχήμα;

Ζητούνται απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα. Κι αυτές τις απαντήσεις θα τις δώσουν οι αρμόδιοι, που δεν είναι άλλοι από τους δυο άνδρες. Είναι υποχρέωση η δημόσια τοποθέτηση μέσω συνέντευξης Τύπου και οι απαντήσεις σε ΟΛΑ για τον καχύποπτο (δικαιολογημένα) κόσμο του Παναθηναϊκού.

loading...