ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φιλανθρωπικό ματς και τιμή στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Το Σάββατο, οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έδωσαν φιλανθρωπικό ματς για το κοινωνικό παντοπωλείο, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Φιλανθρωπικό ματς και τιμή στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, οι Εθελοντές πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΑΕΚ – ΠΑΟ στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας «ΧΑΡΑ ΚΑΡΥΑΜΗ» που αποσκοπούσε στη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και σε κάθε φάση προκαλούσε τον ενθουσιασμό του κόσμου που χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τους παίκτες οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδεικνύοντας τη μεγάλη κλάση τους.

Τους Εθελοντές στήριξαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.843 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δήμαρχος κος Ν. Μπάμπαλος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ειδικός Διαβητολόγος και πρώην παίκτης της ΑΕΚ κος Χρήστος Ζούπας, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής κος Απόστολος Κόντος, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής  κος Ι.Σγουρός και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Ν. Εξαρχος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό της Διευθυντή, Θεμιστοκλή Καρβουντζή, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο των διοργανωτών εις μνήμην του αείμνηστου, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το «παρών» στο ματς έδωσε και ο επικεφαλής προπονητών της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Α.Σ. ΙΩΝΕΣ με την ομάδα του παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο ημίχρονο του αγώνα.

Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία στην εκδήλωσή μας του Ιδρύματος : Πρωτοβουλία Πολιτών για μια Ελλάδα Χωρίς Ναρκωτικά.

Με τους Εθελοντές συνεργάστηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και δημοτικοί υπάλληλοι στηρίζοντας για άλλη μια φορά τη συλλογική μας προσπάθεια ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημότες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και απέδειξαν ότι υπάρχει ακόμη η αλληλεγγύη και η αγάπη προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.