Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, οι Εθελοντές πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΑΕΚ – ΠΑΟ στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας «ΧΑΡΑ ΚΑΡΥΑΜΗ» που αποσκοπούσε στη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και σε κάθε φάση προκαλούσε τον ενθουσιασμό του κόσμου που χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τους παίκτες οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδεικνύοντας τη μεγάλη κλάση τους.

Τους Εθελοντές στήριξαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους:

Ο Δήμαρχος κος Ν. Μπάμπαλος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ειδικός Διαβητολόγος και πρώην παίκτης της ΑΕΚ κος Χρήστος Ζούπας, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής κος Απόστολος Κόντος, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής  κος Ι.Σγουρός και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Ν. Εξαρχος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό της Διευθυντή, Θεμιστοκλή Καρβουντζή, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο των διοργανωτών εις μνήμην του αείμνηστου, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το «παρών» στο ματς έδωσε και ο επικεφαλής προπονητών της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Α.Σ. ΙΩΝΕΣ με την ομάδα του παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο ημίχρονο του αγώνα.

Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία στην εκδήλωσή μας του Ιδρύματος : Πρωτοβουλία Πολιτών για μια Ελλάδα Χωρίς Ναρκωτικά.

Με τους Εθελοντές συνεργάστηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και δημοτικοί υπάλληλοι στηρίζοντας για άλλη μια φορά τη συλλογική μας προσπάθεια ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημότες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και απέδειξαν ότι υπάρχει ακόμη η αλληλεγγύη και η αγάπη προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε lockdown το Ηράκλειο!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS