ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Θύρα 13: “Ραντεβού στο Mega”! (pic)

Οταν το τρολάρισμα από τη Θύρα 13 στους οπαδούς του Ολυμπιακού, είχε φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Θύρα 13:

Οταν το τρολάρισμα από τη Θύρα 13 στους οπαδούς του Ολυμπιακού, είχε φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Το Mega Channel, που εδώ και λίγες μέρες δυστυχώς δεν εκπέμπει σε πανελλαδικό επίπεδο από την ψηφιακή πλατφόρμα, είναι ένα κανάλι που έχει συνδυαστεί με πολλές ευρωπαϊκές πορείες του Παναθηναϊκού. Βλέπετε, το γεγονός ότι είχε τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, συνέπεσε χρονικά με το ευρωπαϊκό μεγαλείο του “τριφυλλιού”.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 λοιπόν και στις αρχές της επόμενης, οι οπαδοί των “πράσινων” είχαν φτάσει το τρολάρισμα στους Ολυμπιακούς σε άλλο επίπεδο. Πολλά συνθήματα για… καναπέδες, αλλά και για το Mega, το κανάλι που έδειχνε τις ευρωπαϊκές προκρίσεις του Παναθηναϊκού και τους αποκλεισμούς των ερυθρόλευκων. Το σύνθημα “ραντεβού στο Mega”, όπως και τα πανό, ήταν… συνηθισμένες καταστάσεις εκείνη την εποχή.

Δείτε τη φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ