Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Πούγγουρας στην κάμερα της Νοva:

Για το 0-0 με την ΑΕΚ: «Μετά από ένα ντέρμπι όταν φεύγεις λυπημένος, δεν θα έλεγα ότι είναι και το καλύτερο. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, είχαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν μας έκανε φάση και δεν μπορώ να πω ότι είχε κάποια κλασική ευκαιρία. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε και λυπημένοι. Έγιναν κάποια λάθη, όμως είχαμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύουμε ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Δημιουργήσαμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της ΑΕΚ, όμως το πρόβλημα ήταν στην τελική πάσα και στο σκοράρισμα. Πιστεύουμε ότι είναι κάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Για την καλή αμυντική συμπεριφορά: «Όταν η ομάδα παίζει με τρεις αμυντικούς και οι δύο παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα είναι αμυντικογενείς. Και ο Ματίας Γιόχανσον και ο Εμάνουελ Ινσούα και αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει. Γιατί σε στατική άμυνα είμαστε πεντάδα, οπότε έχουμε έναν επιπλέον παίκτη και αυτό μας βοηθά πολύ».

Για τη χρησιμοποίηση του Κουλιμπαλί σαν στόπερ και τη συνεργασία τους: «Με τον Κουλιμπαλί παίζουμε σε κάθε παιχνίδι, γιατί έχει συμμετοχές και η χημεία μας είναι πολύ καλή. Είτε παίζουμε ως στόπερ και μπακ, είτε είμαστε σε τριάδα, οπότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Έχουμε καλή συνεννόηση και οποιαδήποτε και αν είναι η διαφοροποίηση της θέσης, είμαστε πολύ καλά».

Για τη δική του απόδοση: «Όταν παίζω σε κάποιο παιχνίδι, δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου και αν πήγα καλά ή αν έκανα ένα μέτριο παιχνίδι. Καταλαβαίνω τα λάθη μου, αλλά για να κρίνω τον εαυτό μου θα πρέπει πρώτα να δω το παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό«Το περιμένουμε πώς και πώς αυτό το παιχνίδι. Κι εγώ προσωπικά. Περιμένω τη στιγμή να μπούμε σε αυτό το γήπεδο και να αποδείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Στο γήπεδο. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Το γνωρίζω, έχω δει σχεδόν όλα τα ντέρμπι από τη στιγμή που άρχισα να βλέπω ποδόσφαιρο, ξέρω ποια είναι η σημασία για τη δική μας, αλλά και για την αντίπαλη ομάδα. Θα πάμε για το καλύτερο, το οποίο είναι να κερδίσουμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS