ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Πόλη για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Αναντολού Εφές (19:30) και ψάχνει το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στη διοργάνωση, το οποίο θα τον ανεβάσει πιο ψηλά στην κατάταξη.

Στην Πόλη για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη έγινε στην Ποντγκόριτσα. Η πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν έγινε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό. Πλέον, είναι ώρα για το πρώτο… μεγάλο διπλό του τριφυλλιού στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Αναντολού Εφές, η οποία έχει δείξει σαφή σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την περσινή εικόνα της και προβάλλει με αξιώσεις τον στόχο της που είναι το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα.

Η τουρκική ομάδα «συγκατοικεί» με τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη θέση, έχοντας ίδιο ρεκόρ με τους «πράσινους» (4-2), οπότε μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή της ομάδας του Πασκουάλ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τριφύλλι, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ, κάτι που θα αποφασιστεί λίγο πριν από το τζάμπολ, ενώ για την Εφές του Αταμάν, εκτός μάχης έχει τεθεί ο Σέιν Λάρκιν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...