ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι οριστικό: Ο Ρέστης εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό

Παρά τις προσπάθειες αρκετών να μας πείσουν για το αντίθετο, ο Βίκτωρας Ρέστης είναι δίπλα στον Παϊρότζ για τον Παναθηναϊκό.

Είναι οριστικό: Ο Ρέστης εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό | panathinaikos24.gr

Παρά τις προσπάθειες αρκετών να μας πείσουν για το αντίθετο, ο Βίκτωρας Ρέστης είναι δίπλα στον Παϊρότζ για τον Παναθηναϊκό.

Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει”
Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει” 3.958 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας LIVESPORT με το γραπτό μήνυμα που έλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Παϊρότζ, το οποίο γράφει: ««μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό», επιβεβαιώνει όλα όσα κατά καιρούς αρκετοί προσπαθούσαν να… διαψεύσουν.

Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, ότι ο Ρέστης είναι δίπλα στον Παϊρότζ και εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο ίδιος να μη θέλει να φαίνεται, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Ο Ελληνας επιχειρηματίας, με το… ιδιαίτερο παρελθόν, θα είναι μέσα στο «κόλπο» αν και εφόσον ο Ταϊλανδός αναλάβει την ΠΑΕ ή ένα μεγάλο «κομμάτι» της.

Εμείς δε θα πούμε περισσότερα. Δεν έχουμε, άλλωστε, και λόγο. Ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι. Είναι, όμως, απορίας άξιον γιατί εδώ και καιρό υπήρχε η… αγωνία να «εξαφανιστεί» το όνομα του Ρέστη από την Παναθηναϊκή επικαιρότητα. Ποιος ο λόγος για το κρυφτούλι; Μέχρι και φωτογραφία του Ελληνα επιχειρηματία δίπλα στον Παϊρότζ, σε πρόσφατο ταξίδι του τελευταίου στην Ελλάδα, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά η… διάψευση συνεχίστηκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ έχουν υπογράψει εδώ και καιρό την παραχώρηση του 50% των μετοχών στον Ταϊλανδό, ο οποίος καλείται να βάλει 10 εκατ. ευρώ στα ταμεία. Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Παϊρότζ έχει βάλει ένα ποσό μικρότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close