ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι… έπεισε τον Δώνη ο Αρμενάκας

Οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε η μεταγραφή του Πάνου Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό.

Έτσι... έπεισε τον Δώνη ο Αρμενάκας

Ο Πάνος Αρμενάκας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή σεζόν, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει το θέμα.

Ο νεαρός εξτρέμ χρειάστηκε να δοκιμαστεί για λίγες εβδομάδες στο Κορωπί και να περιμένει το αντίστοιχο διάστημα για την τελική απόφαση των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα, σχετικά με το εάν θα προχωρήσει η όχι η μεταγραφή του.

Ο Δώνης διέκρινε από τις πρώτες προπονήσεις το ταλέντο του ομογενή εξτρέμ, ο οποίος έχει αρκετά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα, αρχικά ως μια καλή εναλλακτική λύση στα «φτερά», αλλά και τομείς στους οποίους θα πρέπει να δουλέψει ώστε να τους βελτιώσει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2018, οι Δώνης – Νταμπίζας ήρθαν σε επαφή για να πάρουν οριστική απόφαση για το θέμα Αρμενάκα και εν τέλει αποφάσισαν να το προχωρήσουν, καθώς με την προσθήκη του εν λόγω παίκτη, δεν διαταράσσεται ο σχεδιασμός αλλά και το (περιορισμένο) μπάτζετ της ομάδας.

Από τη μεριά του, ο Αρμενάκας πέρασε το πρώτο τεστ, πείθοντας τον Γιώργο Δώνη ώστε να δώσει το ΟΚ για την απόκτησή του. Από εδώ και στο εξής, ο νέος παίκτης των πρασίνων θα προσπαθήσει να πείσει τον Έλληνα κόουτς στις προπονήσεις, ούτως ώστε να βρει τη θέση του στο ροτέισον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...