Ο Πάνος Αρμενάκας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή σεζόν, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει το θέμα.

Ο νεαρός εξτρέμ χρειάστηκε να δοκιμαστεί για λίγες εβδομάδες στο Κορωπί και να περιμένει το αντίστοιχο διάστημα για την τελική απόφαση των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα, σχετικά με το εάν θα προχωρήσει η όχι η μεταγραφή του.

Ο Δώνης διέκρινε από τις πρώτες προπονήσεις το ταλέντο του ομογενή εξτρέμ, ο οποίος έχει αρκετά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα, αρχικά ως μια καλή εναλλακτική λύση στα «φτερά», αλλά και τομείς στους οποίους θα πρέπει να δουλέψει ώστε να τους βελτιώσει.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2018, οι Δώνης – Νταμπίζας ήρθαν σε επαφή για να πάρουν οριστική απόφαση για το θέμα Αρμενάκα και εν τέλει αποφάσισαν να το προχωρήσουν, καθώς με την προσθήκη του εν λόγω παίκτη, δεν διαταράσσεται ο σχεδιασμός αλλά και το (περιορισμένο) μπάτζετ της ομάδας.

Από τη μεριά του, ο Αρμενάκας πέρασε το πρώτο τεστ, πείθοντας τον Γιώργο Δώνη ώστε να δώσει το ΟΚ για την απόκτησή του. Από εδώ και στο εξής, ο νέος παίκτης των πρασίνων θα προσπαθήσει να πείσει τον Έλληνα κόουτς στις προπονήσεις, ούτως ώστε να βρει τη θέση του στο ροτέισον.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS