ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: “Μεγάλη πρόκληση για εμένα – Να φτιάξουμε άμυνες που θα δυσκολεύουν τον αντίπαλο”

Ο Ρικ Πιτίνο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, έστειλε το μήνυμά του για τον νέο Παναθηναϊκό που θέλει να χτίσει.

Πιτίνο:

Ο Ρικ Πιτίνο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, έστειλε το μήνυμά του για τον νέο Παναθηναϊκό που θέλει να χτίσει.

Ο Αμερικανός προπονητής ήρθε στη χώρα μας σήμερα. Η πτήση του αφίχθη στις 13:10 και λίγο μετά τις 13:30 ο Πιτίνο, φορώντας ένα πράσινο κασκόλ, έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων και δεν αρνήθηκε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Στα 41 χρόνια καριέρας μου είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Υπέγραψα και είμαι έτοιμος να πάω στην προπόνηση στις 17:00 το απόγευμα. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ καλό. Γνωρίζω για τις κορυφαίες ομάδες αυτήν την στιγμή, όπως τη ΤΣΣΚΑ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το NBA είναι διαφορετική ιστορία. Στην Ευρώπη δίνεται κάθε επαφή, φάουλ.»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστώ, είναι να μάθω τους παίκτες. Να δω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Και μετά να αποφασίσω τι χρειαζόμαστε. Είναι μεγάλη πρόκληση η παρουσία μου στην Ευρωλίγκα. Έχουμε αρνητικό ρεκόρ και πρέπει να το φτιάξουμε. Πρέπει να φτιάξουμε μια άμυνα που θα δυσκολεύει τον αντίπαλο »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.