ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκες – φωτιά Σάρας για Πασκουάλ και Παναθηναϊκό!

Πήρε θέση ο Σάρας!

Ατάκες - φωτιά Σάρας για Πασκουάλ και Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού. Πιθανότατα δεν τα γνωρίζουμε όλα. Κατά την άποψή μου, ο Τσάβι Πασκουάλ είναι κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια ο Σάρας σχολίασε τις έξι αλλαγές προπονητών στη Euroleague, αλλά και την απόλυση του Αλεξάνταρ Τζίκιτς από τη Μπουντούτσνοστ: «Νομίζω ότι είναι της… μόδας τώρα. Τα πάντα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται πλήρως την Ευρωλίγκα. Δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο σκληρή είναι για τις μικρότερες ομάδες. Έφυγαν 6 προπονητές από 16 ομάδες συνολικά. Είναι τρελό και δείχνει έλλειψη σεβασμού.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 29.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε… σοκαρισμένοι. Αυτός ο άνθρωπος πέτυχε πέρσι ένα επίτευγμα που δεν είχε επαναληφθεί ποτέ ξανά στην ιστορία του συλλόγου. Και τώρα τον απέλυσαν μετά από 2-3 μήνες. Αυτό δείχνει πόσο… απάνθρωπο είναι αυτό το επάγγελμα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.