ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Φουλ πρόγραμμα ο Άλτμαν, ίωση οι Μπουζούκης – Οικονόμου

Ο Όμρι Άλτμαν επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Κώστας Αποστολάκης ξεκίνησε θεραπεία για τον τραυματισμό του.

Φουλ πρόγραμμα ο Άλτμαν, ίωση οι Μπουζούκης - Οικονόμου

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Το ευχάριστο νέο για τον Γιώργο Δώνη ήταν η επιστροφή του Όμρι Άλτμαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής έβγαλε όλο το πρόγραμμα δίχως προβλήματα και έδειξε ότι δεν αργεί η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Αντίθετα, θεραπεία ξεκίνησε ο τραυματίας, Κώστας Αποστολάκης, ενώ οι Γιάννης Μπουζούκης και Βαγγέλης Οικονόμου απείχαν από την προπόνηση λόγω ίωσης. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση, χωρισμένοι σε τρείς ομαδες έπαιξαν τουρνουά στο μισό γήπεδο. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.