ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χαμός» στο προφίλ του Κιλπάτρικ: «Έτσι και στο Κάουνας παιχταρά» (pic)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ καλωσόρισαν και... επισήμως τον Κιλπάτρικ, ο οποίος ήταν καταιγιστικός κόντρα στην Κύμη.

«Χαμός» στο προφίλ του Κιλπάτρικ: «Έτσι και στο Κάουνας παιχταρά» (pic)

Ο Σον Κιλπάτρικ έδειξε έτοιμος να προσφέρει και να… ενθουσιάσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την πρώτη πράσινή του εμφάνιση!

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο MVP της ομάδας του Πιτίνο στο εύκολο απόγευμα που πέρασε στη Χαλκίδα με αντίπαλο την Κύμη, παίρνοντας χρόνο προσαρμογής τον οποίο μετέφρασε σε 20 πόντους.

Το γεγονός αυτό οδήγησε σε αποθεωτικά σχόλια από τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι τον καλωσόρισαν, δίνοντάς του τα εύσημα για το ντεμπούτο του και ζητώντας παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς του Κάουνας με τη Ζαλγκίρις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.instagram.com/p/BsoCu_eAg3W/

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...