ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Νίνο ευχαρίστησε δημόσια τον Γιαννακόπουλο για το “Παράνοια” (pics)

Το "Είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια" επανακυκλοφόρησε και ο Νίνο ευχαρίστησε δημόσια τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που το έκανε ξανά... επιτυχία μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Ο Νίνο ευχαρίστησε δημόσια τον Γιαννακόπουλο για το “Παράνοια” (pics)

Μετά από 13 χρόνια το τραγούδι του Νίνο Ξυπολιτά «Είμαι ένας άλλος» κυκλοφόρησε και πάλι σε νέα εκτέλεση, με νέο βίντεο κλιπ και με το όνομα «Παράνοια».

Το συγκεκριμένο κομμάτι παίζει παντού και έχει γίνει ήδη viral λόγω… Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Ο διαδικτυακός DPG7000 έκανε κορυφαίο hit το τραγούδι του Νίνο μέσω των stories του στο instagram και πλέον όλοι ζουν σε… παράνοια!

Μάλιστα ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εξηγώντας στο instagram: «Με ρωτάνε “ρε συ Νίνo, πώς και έγινε αυτή η παράνοια σε τέτοιο βαθμό επιτυχία;”

Αινιγματική ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη (Pic)
Αινιγματική ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη (Pic) 41.899 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απάντηση είναι: Ο DPG7000 ευθύνεται για όλο αυτό. Ο κόσμος αρχικά που το τραγουδούσε πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά η απογείωσε έγινε από κει. Πιστεύω πως ούτε εκείνος ήξερε τι θα γίνει. Και δεν πιστεύω πως ξαναγίνεται.

Δημήτρη, εσύ το έκανες. Ο κόσμος το ξαναγάπησε. Εγώ το τραγούδησα. Μετά… ξέφυγε. Αυτό πιστεύω εγώ ότι συνέβη. Αντρίκια».

ΣΧΟΛΙΑ