ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τρέλα απ' τον Αργεντινό

Πολεμιστής Ινσούα

Ο Αργεντινός μπακ έχει... απαγορευτικό από τους γιατρούς, αλλά θέλει να βάλει μάσκα και να παίξει την Κυριακή με τον Πανιώνιο.

Πολεμιστής Ινσούα

Τρέλα Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, που έχει κάταγμα στο ζυγωματικό, έχει πάρει απαγορευτικό από τους γιατρούς και για το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο ο ίδιος νιώθει σαν… θηρίο στο κλουβί. Όπως ένιωθε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που και με δική του ευθύνη αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ινσούα ζήτησε να αγωνιστεί την Κυριακή, φορώντας την προστατευτική μάσκα, κάτι που δείχνει τη νοοτροπία μαχητή που έχει τόσο ο ίδιος, όσο και η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Όσοι αγωνίζονται σήμερα στην ομάδα έχουν μπολιαστεί με αυτή τη νοοτροπία και βάζουν πάνω από όλους την ομάδα. Με αυτή την νοοτροπία, ακόμα και αν υστερείς σε ρόστερ μπορείς να πετύχεις, πράγματα που δεν περιμένεις. Με πλούσιο ρόστερ και με τον κάθε παίκτη να κοιτάει την πάρτη του, δεν πετυχαίνεις τίποτα.

Πάντως, ο Αργεντινός παρ’ όλο που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις προηγούμενες μέρες, υπό την ένννοια ότι το πρήξιμο έχει υποχωρήσει και μπορεί να μασήσει, δίχως πόνους. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι μπορεί και να αγωνιστεί.

Για να καταλάβει κανείς τη σοβαρότητα της κατάστασης, η κανονική επιστροφή έπειτα από τέτοια ζημιά είναι κοντά στις 40 μέρες. Αλλά με μια πιο γρήγορη θεραπεία και με προστατευτική μάσκα, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι διαθέσιμος ξανά νωρίτερα.

Σήμερα, ο παίκτης θα επισκεφθεί ξανά τον ειδικό γναθολόγο που τον εξέτασε χθες. Στο ραντεβού θα σχεδιαστεί η μάσκα που θα «κουμπώνει» στο πρόσωπό του και θα γίνει η παραγγελία. Ώστε σε 2-3 μέρες να είναι στα χέρια του ιατρικού τιμ της ομάδας και να φορεθεί από τον Ινσούα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...