ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τρέλα απ' τον Αργεντινό

Πολεμιστής Ινσούα

Ο Αργεντινός μπακ έχει... απαγορευτικό από τους γιατρούς, αλλά θέλει να βάλει μάσκα και να παίξει την Κυριακή με τον Πανιώνιο.

Πολεμιστής Ινσούα | panathinaikos24.gr

Τρέλα Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, που έχει κάταγμα στο ζυγωματικό, έχει πάρει απαγορευτικό από τους γιατρούς και για το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 5.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ο ίδιος νιώθει σαν… θηρίο στο κλουβί. Όπως ένιωθε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που και με δική του ευθύνη αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ινσούα ζήτησε να αγωνιστεί την Κυριακή, φορώντας την προστατευτική μάσκα, κάτι που δείχνει τη νοοτροπία μαχητή που έχει τόσο ο ίδιος, όσο και η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού.

Όσοι αγωνίζονται σήμερα στην ομάδα έχουν μπολιαστεί με αυτή τη νοοτροπία και βάζουν πάνω από όλους την ομάδα. Με αυτή την νοοτροπία, ακόμα και αν υστερείς σε ρόστερ μπορείς να πετύχεις, πράγματα που δεν περιμένεις. Με πλούσιο ρόστερ και με τον κάθε παίκτη να κοιτάει την πάρτη του, δεν πετυχαίνεις τίποτα.

Πάντως, ο Αργεντινός παρ’ όλο που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τις προηγούμενες μέρες, υπό την ένννοια ότι το πρήξιμο έχει υποχωρήσει και μπορεί να μασήσει, δίχως πόνους. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι μπορεί και να αγωνιστεί.

Για να καταλάβει κανείς τη σοβαρότητα της κατάστασης, η κανονική επιστροφή έπειτα από τέτοια ζημιά είναι κοντά στις 40 μέρες. Αλλά με μια πιο γρήγορη θεραπεία και με προστατευτική μάσκα, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι διαθέσιμος ξανά νωρίτερα.

Σήμερα, ο παίκτης θα επισκεφθεί ξανά τον ειδικό γναθολόγο που τον εξέτασε χθες. Στο ραντεβού θα σχεδιαστεί η μάσκα που θα «κουμπώνει» στο πρόσωπό του και θα γίνει η παραγγελία. Ώστε σε 2-3 μέρες να είναι στα χέρια του ιατρικού τιμ της ομάδας και να φορεθεί από τον Ινσούα.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close