ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλακόπουλος: «Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε ότι δεν προβλέπεται ο ορισμός ξένων διαιτητών.

Βασιλακόπουλος: «Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές»

Θέση για όσα γίνονται σχετικά με το αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές πήρε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασιλακόπουλος:

«Κοιτάξτε, δεν έχουμε απόλυτη αρμοδιότητα σε αυτό. Όποιος δεν πάει καλά, οδηγείται στη μετάθεση. Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές, να σεβαστούμε τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς της διαιτησίας. Αυτά που λένε κάποιοι… Λένε ότι στη VTB παίζουν ξένοι διαιτητές. Μα η VTB είναι πολυεθνικό πρωτάθλημα. Αυτός που τα γράφει αυτά, δεν το ξέρει; Όλα γίνονται με την έγκριση των εθνικών πρωταθλημάτων. Έχουμε καλούς διαιτητές. Αν έρθουν ξένοι, μετά μπορεί να έρθει κάποιος και να πει ότι δεν τους θέλει και αυτό να γίνεται συνέχεια. Θα παίζουμε την κολοκυθιά; Εγώ είμαι υπέρ του ελληνικού μπάσκετ. Πρέπει να είσαι σε όλα τα επίπεδα δυνατός. Και στην διοίκηση, στους παίκτες, στους διαιτητές, στους προπονητές. Δεν είναι δικό μου θέμα, ή της ΕΟΚ. Είναι θέμα της ΚΕΔ, είναι ανεξάρτητη και αυτή έχει την αρμοδιότητα»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.