ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρέγες: “Ο Γιουλ δεν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό”

Ο Ρέγες αποκάλυψε ότι οριστικά ο Γιουλ δε θα παίξει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρέγες:

Ο Ρέγες αποκάλυψε ότι οριστικά ο Γιουλ δε θα παίξει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια αυτό δεν είναι αρκετό. Ελπίζουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση που μπορούμε να βρεθούμε και να πάμε στην Αθήνα έχοντας πάρει δύο νίκες”, δήλωσε ο αρχηγός της “Βασίλισσας” και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση του Σέρχιο Γιουλ.

“Είναι καλά, αλλά είναι ενοχλημένος, γιατί τραυματίστηκε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Κάνει τα πάντα για να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά ταλαιπωρείται από έναν μυικό τραυματισμό και δεν πρέπει να βιαστεί, διότι  μπορεί να υπάρξει κάποια υποτροπή. Πρέπει να συνεχίσει την αποθεραπεία του για να επιστρέψει και να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στη βοήθειά του στα playoffs, αλλά ελπίζουμε να προκριθούμε στο Final Four και να μας βοηθήσει τότε”.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Αν θέλουμε να νικήσουμε μία τόσο δυνατή ομάδα, όσο είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σταματήσουμε τους πιο σημαντικούς της παίκτες. Ο Καλάθης είναι ο άξονας της ομάδας τους. Πρέπει να να παίξουμε δυνατά τον Καλάθη και να μην τον αφήσουμε να νιώσει άνετα και να κάνει εύκολες πάσες. Πρέπει να αμυνθούμε ως ομάδα και να είμαστε περισσότερο επιθετικοί από ό,τι ήμασταν τελευταία. Έτσι, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να προκριθούμε”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.