ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Έτοιμος για την ΑΕΚ στο… δικό του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) τον έτερο δικέφαλο ως φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, χτίζοντας αυτοπεποίθηση ενόψει της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτοιμος για την ΑΕΚ στο... δικό του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να αποδείξει απόψε πως, αν και τυπικά φιλοξενούμενος, κόντρα στην ΑΕΚ (19:30), έχει το πάνω χέρι όσον αφορά τη μάχη… συγκατοίκων στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση και νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, στη δεύτερη κατά σειρά αναμέτρηση πριν την έναρξη των ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η νίκη αποτελεί μεγάλο στόχο για τους Κυπελλούχους Ελλάδος, οι οποίοι ψάχνουν την 22η επιτυχία τους σε 23 αναμετρήσεις στην Basket League. Μοναδική “παραφωνία” για τον Πιτίνο, είναι το θέμα του Θανάση Αντετοκούνμπο, που χθες δεν προπονήθηκε και η συμμετοχή του στο αποψινό παιχνίδι είναι αμφίβολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.