ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μήνυμα Τόμας ενόψει Ρεάλ!

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και έστειλε το μήνυμά του ενόψει Ρεάλ.

Μήνυμα Τόμας ενόψει Ρεάλ!

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ και έστειλε το μήνυμά του ενόψει Ρεάλ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε στην κάμερα τςη COSMOTE TV:«Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Είχαμε δουλέψει στο τί κάνει καλά η ΑΕΚ, προκειμένου να την περιορίσουμε. Θέλαμε φυσικά τη νίκη, όπως και στο επόμενο ματς της ελληνικής λίγκας, αλλά έχουμε στο μυαλό μας και τα ματς στην Μαδρίτη στα οποία θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ισχυρό κίνητρο. Όταν παίζουμε στο πρωτάθλημα, έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε ρυθμό για τα παιχνίδια της Ευρώπης». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.