ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα ανοιχτά για Ντένμον

Η περίπτωση του Μάρκους Ντένμον βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού υπό προϋποθέσεις.

Όλα ανοιχτά για Ντένμον

Ο Μάρκους Ντένμον ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν στους Γκόλντεν Μπουλς της Κίνας, ωστόσο το συμβόλαιό του εκεί ολοκληρώθηκε. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί τα δικαιώματα του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος εάν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε θα πρέπει να τα βρει με τους “πράσινους” όσον αφορά το μέλλον του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, “Η Πράσινη”, σε περίπτωση επιστροφής του στην Ευρώπη, ο Ντένμον θα αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού και θα προκαλέσει ντόμινο στις μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» αναζητά back-up του Καλάθη και με τον Ντένμον στο ρόστερ, τότε θα αναζητηθεί πόιντ γκαρντ πιο ψηλός, ζήτημα που αφορά και την αμυντική ισορροπία της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.